iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri

vaikuttikin tälle alalle ryhtymiseen. Haluatko pästä eroon kivuista ja samalla kehittyä urheilijana seuraavalle tasolle? Ilman lisämaksua, mikäli hierottavaa on vähintän 3 tunnin edestä. Hieronta voidaan toteuttaa myös yrityksen tai urheiluseuran tiloissa. Älä jä vaivasi kanssa yksin vaan, o ta yhteyttä ja sovitaan hieronnasta! Intialainen pähieronta 30 min 30   Stressin, migreenin ja pänsäryn hoitoon.

Iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri - Koulutettu

Varaa aika Tomille, tai muille ammattilaisillemme tältä! Olipa vaivanasi pänsärkyä, lihaskireyksiä tai vaikka urheiluvammaa, tai sitten haluat vain rentoutua. . Liikunnalla on ollut aina iso merkitys elämässäni. Aina kiinnostivat myös muutkin lajit ja monenlaista on tullut harrasteltua. Teen matkapöydällä myös koti- ja yrityskäyntejä. Hinta, kokohieronta 1 90 min 55,00, kokohieronta 1 120 min 65,00 Kokohieronta 3 90 min 150,00 Kokohieronta 3 120 min 175,00 Maksutavat Sijainti - Lähellä palveluita Toimin itsenäisenä ammatinharjoittajana Oulussa, Kaakkurin Citymarketin vieressä, parturi-kampaamo Hiuscornerin tiloissa. Nykyän luonnossa liikkuminen ja hyötyliikunta ovat entistä enemmän lähellä sydäntäni. Poikasena jalkapallo oli isossa roolissa ja vähän vanhempana keihänheitto. Tiedämme kuinka turhauttavaa on, kun loukkaantuminen laittaa kapuloita rattaisiin kerta toisensa jälkeen. Olen toiselta ammatiltani lähihoitaja ja opinnoissani suuntautumisena kuntoutus. iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri

Iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri - Tomi Valtanen

Lihasklinikka on Oulun Metsokankaalla sijaitseva yritys, joka tarjoaa asiakkailleen klassista sekä urheiluhierontaa. Siksi olemme kehittäneet Sinulle palveluja joista me itse, sekä monet muut ovat hyötyneet ja joiden avulla voit elä elämäsi täysillä! Urheiluhieronta 60 min 35 90 min 45, hieronta palauttaa urheilijan lihakset rennoksi. Vyöhyketerapia aikuiset 60 min 50, perinteisessä vyöhyke-terapiassa käsitellän jalkateriä. Kinesioteippausten laitto on vielä harjoitusasteella, mutta onnistuu, mikäli ilmoitat sellaisen tarpeesta etukäteen. Käytän hyväkseni myös osteopaattisia tekniikoita. Lihasklinikka auttaa Sinua ammattitaidolla ja luotettavuudella!

Iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri - Koulutettu, hieroja, susanna

Iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri Tarjous: Hieronta 4 x 60 min yht.100, kun maksat ensimmäisen käynnin yhteydessä. Hinta, osahieronta 1 30 min 22,00, osahieronta 3 30 min 60,00, palvelu, kerrat, pituus. Puolihieronta 1 45 min 30,00, puolihieronta 1 60 min 40,00, puolihieronta 3 45 min 80,00, puolihieronta 3 60 min 100,00, palvelu, kerrat, pituus. Niveltoimintojen edistäminen kuuluu osana hierontaan, mikäli siihen on tarvetta. Harrastuksiini kuuluu pyöräily, lenkkeily ja aika ajoin tykkän käydä vaelluksilla.
iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri Päosaamisalueeni on klassinen hieronta ja hierontatyyli vaihtelee aina asiakkaiden toiveiden mukaan: Se voi olla kevyttä pinnallisten sidekudosten hierontaa, kovempaa syvien kudosten käsittelyä tai jotain siltä väliltä. Sinne on helppo tulla ja ilmaista parkkitilaa löytyy alueelta runsaasti.
Bb minna tissit hieronta orgasmi 821
Parasta puhelinseksiä seksiseuraa parille 964

Videos

Britain s hottest nurse Lulu Lush.

Homoseksuaaliseen, oulu: Iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri

T  sivut päivitetty.1.2018). Urheiluhierontaa on myös tarpeen mukaan tarjolla. Käyntiosoite Käyntiosoitteeni on Siipikuja 8 A 5, 90420 Oulu. Lihashuoltoon liittyen myös kuntosalin monipuolinen käyttö, kaikenlaiset pallopelit, sekä erilaiset kuntoliikuntamuodot ovat minulle tärkeitä. Esa Krokberg - Koulutettu hieroja, olen valmistunut hierojaksi Oulun sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta kevällä 2013 ja aloitin hierojan työt heti valmistuttuani. iskuritreffit hieroja oulu kaakkuri